Els nostres serveis

Soldadura Tig

La soldadura TIG (Tungsten Inert Gas) es caracteritza per l’ús d’un elèctrode permanent de tungstè. El gran avantatge d’aquest mètode de soldadura és, bàsicament, l’obtenció de cordons més resistents, més dúctils i menys sensibles a la corrosió que a la resta de procediments, ja que el gas protector impedeix el contacte entre l’oxigen de l’atmosfera i el bany de fusió.

En les nostres instal·lacions duem a terme la soldadura tig, destinada a peces que necessiten grans aportacions de soldadura. Consulta la galeria amb els últims treballs de soldadura tig alumini, soldadura tig acer inoxidable, etc…

Soldadura Mig

La soldadura MIG (Metal Inert Gaswelding) és un procés semiautomàtic, automàtic o robotitzat de soldadura que utilitza un elèctrode consumible i continu que és alimentat a la pistola juntament amb el gas inert. S’empra sobretot per a soldar acers inoxidables, coure, alumini, xapes galvanitzades i aliatges lleugers.

La soldadura mig s’utilitza en espessors petits i mitjans i és adequada on es necessita una gran resistència de soldadura.
En les nostres instal·lacions fem treballs amb alta productivitat, excel·lent qualitat i bons acabats, consulta a continuació alguns dels nostres treballs.

Soldadura Làser

La soldadura per raig làser és un procés de soldadura per fusió que utilitza l’energia aportada per un feix làser per fondre i recristal·litzacions el material o els materials a unir.

La soldadura làser és una tècnica d’alta precisió que evitarà deformacions de qualsevol tipus, fem aquest procés en materials com l’alumini, coure, níquel, titani, i en tots els seus aliatges. Consulta a continuació alguns dels nostres treballs:

Puigpardines, 20

08560 - Manlleu (Barcelona)

Tel. / Fax: 938 511 279 / 938 510 126

687 72 34 10